Mer om mig

Anne-LiJag heter Anne-Li Svensson och jag bor tillsammans med min rottweiler Deveritas Härja i Hoberg, Lindhagen strax utanför Vårgårda Centrum sedan 2013.

Sedan jag var liten har jag haft ett stort hundintresse och parallellt med att jag utbildade mig till socionom utbildade jag mig också inom hund. Först till instruktör med Hundutbildningsgruppen och sedan fortsatte det med hundfriskvård. Efter flertalet kortare utbildningar och konferenser byggde jag på med hundmassörsutbildning på Axelssons Animal Massage School och senare läste jag till certifierad hundfysioterapeut på ReDog.
När jag arbetade med att massera, stretcha och simma hundar i rehabiliterande syfte märkte jag snart att det fanns ett behov av komplement till detta och jag utbildade mig för att använda laserterapi.

Jag har under flera års tid samarbetat med Alfa Hundcenter i Stenkullen. Där har jag träffat hundar och deras ägare för friskvård och rehabilitering. Jag arbetade med simträning, massage, stretching och laser. Jag har även arbetat tillsammans med Göteborgs Hundsim i deras lokaler.  Efter att ha hyrt in mig på andra hundsim i flera år öppnar jag nu ett eget sim i Alingsås.

Utbildningar