Grönläppad Mussla 120tabl

299.00kr

Svenska DjurApotekets Grönläppad Mussla främjar ledernas normala funktion och är en viktig byggsten för ledbrosket. Det unika med musslan är att den är antiinflammatorisk och därmed kan verka smärtstillande. Undersökningar på hundar med ledbesvär visar reduktion av symptom efter bara sex veckors användande av Grönläppad Mussla!

Slut i lager

Kategori:

Beskrivning

Svenska DjurApotekets Grönläppad Mussla främjar ledernas normala funktion och är en viktig byggsten för ledbrosket. Undersökningar på hundar med ledbesvär visar reduktion av symptom efter bara sex veckors användande av Grönläppad Mussla!

Grönläppad Mussla är en naturlig produkt från Nya Zeeland. Grönläppad Mussla innehåller många nyttiga näringsämnen som glukosaminoglukaner(GAG), kondroitin, omättade fettsyror, Omega3-6- 9(EPA och ETA), antioxidanter och mineraler.

Grönläppad Mussla främjar ledernas normala funktion, kan också fungera antiinflammatoriskt som i sin tur tar bort smärta. Grönläppad Mussla är en viktig byggsten för ledbrosket.

Grönläppad Mussla finns även i våra produkter MultiFlex och Senior, då får hunden lika mycket grönläppad mussla som i denna förpackning men de får även andra ledtillskott på köpet, så har du en hund med större behov så läs gärna om de produkterna också.

Har du en valp eller unghund kombinera din grönläppad mussla med c-vitamin, det finns ett erbjudande där du köper de två till ett förmånligt pris.

Ingredienser: Frystorkat Grönläppad musslapulver från Nya Zeeland.

Tabletthjälpmedel: Micro crystalline cellulose, Dicalcium Phosphate, Mangnesiumstearate, Kiseldioxid

Varningstext: Till hundar med känslig mage så rekommenderar vi att man startar med en låg dos och sakta ökar upp, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage.
Är din hund allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt.

Deklaration per 1 tablett á 0.9 g Deklaration per 2 tabletter 1,8 g (stor hund)
Grönläppad Mussla 500 mg Grönläppad Mussla 1 g

 

Dosering
1 tablett per 20 kg hund
Blandas i maten 1 gång per dag
Räcker ca:
120 tabl 360 tabl
Katt/Liten hund upp till 20 kg 0,5 tabl 240 dagar 720 dagar
Hundar mellan 20-40 kg 1 tabl 120 dagar 360 dagar
Hundar över 40 kg 2 tabl 60 dagar 180 dagar

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grönläppad Mussla 120tabl”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.